스뫼레브뢰드 (오픈 샌드위치)
스뫼레브뢰드는 덴마크식 오픈 샌드위치로 덴마크식 호밀빵에 버터를 바르고 절인 청어나 훈제 연어, 작은 새우, 햄, 샐러드 등을 얹고 빵을 덮지 않은 샌드위치이다. 덴마크식 호밀빵은 어두운 갈색으로 딱딱하고 거칠어서 천천히 씹어 먹어야 한다.
[자세히보기]출처 : Wikipedia
Smørrebrød
Smørrebrød is a traditional open-faced sandwich in the cuisines of Denmark, Norway and Sweden that usually consists of a piece of buttered rye bread (rugbrød, a dense, dark brown bread), topped with commercial or homemade cold cuts, pieces of meat or fish, cheese or spreads, and garnishes.
[Learn more]Source : Wikipedia
ⓢ Torvehallerne / 토르베할레르네 시장