사카이 칼
예부터 도구와 무기의 제작 기술이 뛰어난 사카이 근교. 16세기에는 포르투갈에서 전래한 소총의 일대 생산지가 되었다. 그 후에는 담뱃잎을 잘게 써는 칼을 생산하였고, 18세기에는 생선을 가르기 위한 회칼을 개발함으로 식칼의 일대 생산지가 되었다. 사카이 칼 박물관에서는 칼날 제작의 공정 및 제품을 전시하고 있으며, 구입도 가능하다.
Sakai Knife
It is said that a foundation from which forging technologies could develop was already in place in Sakai due to the manufacturing during the fifth century of tools for building the city's many tumulus burial mounds. The subsequent cultivation of tobacco brought from Portugal in Japan in the second half of the sixteenth century spurred heavy demand for knives capable of cutting tobacco leaves, and Sakai became the first area to produce the new "tobacco knifes." The unique sharpness of these knives caused the government during the Edo period to designate the Sakaikiwame brand, creating a new government monopoly whose reputation for quality would gain recognition throughout the nation.
[Learn more]출처 : Sakai City