훠투이 (金华火腿)
진화 햄(진화 훠투이)는 중국의 햄이다. 당나라 시기부터 진화 햄이 생산되었다. 피부가 얇으며, 머리와 뒷다리가 까맣고 그 사이 부분은 하얀 진화 돼지의 고기로 만드는데, 기온이 −10°C보다 낮을 때 가공을 시작해 8~10개월간의 건조·숙성 과정을 거친다.
[자세히보기]출처 : Wikipedia
Huotui (Jinhua Ham)
Jinhua ham is a type of dry-cured ham named after the city of Jinhua, where it is produced, in the Zhejiang province of eastern China. The ham is used in Chinese cuisines to flavour stewed and braised foods as well as for making the stocks and broths of many Chinese soups. The ham was awarded first prize in the 1915 Panama International Merchandise Exhibition. It is a well-known ham in China.
[Learn more]Source : Wikipedia