캄파리
이탈리아에서 비터스를 개량하여 만든 리큐르이다. 독특한 강렬한 붉은색이 특징인 술로서 알코올은 28%정도이다. 캄파리는 허브, 향신료, 식물의 뿌리, 과일껍질, 나무껍질 등 60 가지 이상의 재료를 알코올, 물 등과 혼합하여 만든다는 것만 알려졌을 뿐 그 비법은 철저히 비밀에 부쳐져 있다. 캄파리는 현재 25개국의 45개 공장에서 생산되어 190여개국에 팔리고 있다.
[자세히보기]출처 : 나무위키
Campari
Campari is an Italian alcoholic liqueur, considered an apéritif, obtained from the infusion of herbs and fruit in alcohol and water. It is a bitters, characterised by its dark red colour. Campari was invented in 1860 by Gaspare Campari in Novara, Italy. It was originally coloured with carmine dye, derived from crushed cochineal insects, which gave the drink its distinctive red colour. The Campari brand is now distributed in over 190 countries. Campari is a registered trademark of Davide Campari Milano S.P.A., which is part of Gruppo Campari
[Learn more]Source : Wikipedia