몽블랑
몽블랑은 이탈리아와 프랑스에서 처음으로 만들기 시작한 케익의 한 종류로 밤을 주재료로 만드는 디저트의 한 종류이다. 이름에서 유추할 수 있듯이 몽블랑 케이크의 제일 큰 특징은 하얀 눈처럼 표현된 파우더 슈가이다. 이것은 마론 크림 위에 뾰족한 모양으로 장식되어 있는데 몽블랑의 꼭대기를 연상시킨다. 이 케이크는 알프스 산맥의 최고봉인 몽블랑에 반한 이탈리아 요리사가 처음으로 만들었는데, 초창기에는 ‘몬테 비앙코’ 라는 이름으로 불리었다.
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Mont Blanc
Chestnut purées have a long history as a soup, porridge, or side dish for meats, especially in regions where chestnuts are a staple food. However, these dishes are not desserts, and are not served with whipped cream. Even a Swiss or German recipe of whole chestnuts cooked with cream and butter and seasoned with cinnamon is treated as a savory dish in 1844. The Mont Blanc has three distinctive characteristics: it is sweet, it is made of chestnut purée in the form of vermicelli served as a mount or a ring, and it is heaped with whipped cream.
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