츳코메시
홋카이도를 대표하는 음식을 꼽으라면 해산물을 빼놓을 수 없다. 사방이 바다로 둘러싸여 있는 데다, 우량 어장도 많아 매일 신선한 어패류가 잡히는 홋카이도. 특히 연어알이 일품이다. 루비처럼 붉게 빛나는 연어알은 씹으면 톡 터지면서 입안 가득 퍼지는 깊은 맛이 매력적이다. 홋카이도에 가면 밥이 보이지 않을 정도로 연어알을 듬뿍 올린 덮밥을 배불리 먹어보고 싶다는 사람도 적지 않을 것이다. 이번 기사에서 소개할 삿포로의 해산물 선술집 ‘우미 하치쿄 이쿠라고텐’은 이러한 연어알 팬들의 소망을 들어줄 만한 맛집이다.
[자세히보기]출처 : Live Japan
Tsukko Meshi
Hokkaido is one of Japan’s seafood meccas. Surrounded by the ocean, there are loads of renowned fishing spots gifting seafood markets fresh, high-quality hauls daily. The cream of the crop is salmon roe, known as “ikura” in Japanese. Glittering like rubies, they burst with juicy, savory flavors that explode in the mouth, making them extremely addictive! Let's take a look at the irresistible ikura offerings at “Umi Hachikyo Ikura Goten,” an esteemed seafood izakaya in Sapporo.
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