추로스
추로스는 스페인과 포르투갈이 기원인 튀김 음식 중 하나이다. 추로는 스페인과 포르투갈, 필리핀과 이베로아메리카의 전통 음식이다. 스페인, 포르투갈 언어 구사 국가들로부터 이민을 온 사람들의 영향을 받은 미국 남서부, 프랑스 등의 지역에서도 소비된다. 스페인에서 추로는 얇거나, 길고 굵은 형태일 수 있으며 일부 지역에서는 포라스 (porras)라고 부른다. 참뿌라도, 핫초콜릿, 둘세데레체, 카페 콘 레체에 아침 식사용으로 찍어 먹는다. 설탕을 위에 뿌리기도 한다.
[자세히보기]출처 : Wikipedia
Churro
A churro is a type of fried dough from Spanish and Portuguese cuisine, made with choux pastry dough piped into hot oil with a piping bag and large closed star tip or similar shape. They are also found in Latin American cuisine, Philippine cuisine, and in other areas that have received immigration from Spanish and Portuguese-speaking countries, especially in the Southwestern United States and France.
[Learn more]출처 : Wikipedia