HMAP World Story
살라미
살라미는 말린 햄의 일종으로 공기 중에 말려 발효시키는 음식이다. 역사적으로는 이탈리아에서 오랜 전통을 갖고 있으며 부자가 아니더라도 많은 농민들이 작은 방에 소시지를 저장해놓고 일 년 내내 말려서 신선한 고기의 맛을 느낄 수 있었으므로 사랑받았다. 살라미는 슬로 푸드의 일종으로 최근 들어 유럽과 아메리카 지역에서도 각광받고 있는 추세다.
[자세히보기]출처 : Wikipedia
Salami
Salami is a type of cured sausage consisting of fermented and air-dried meat, typically pork. Historically, salami was popular among southern, eastern, and central European peasants because it can be stored at room temperature for up to 40 days once cut, supplementing a potentially meager or inconsistent supply of fresh meat. Countries and regions across Europe make their own traditional varieties of salami.
[Learn more]Source : Wikipedia