망고빙수
대만의 전통 디저트로 우리나라의 빙수와 비슷하다. 사르르 갈린 얼음 위에 여러가지 재료를 얹어 먹는 디저트인데 물에 갠 흑설탕 올려주는 헤이탕에 기본 과일이나, 팥, 녹두 , 율무, 쩐주(버블) 등을 올려 먹는 디저트이다. 여행자들에게는 특히 망고가 얹혀진 망고촤빙이 제일 인기가 좋다.
[자세히보기]출처 : 대만관광청
Mango Snowflake Ice (Smoothie House)
Smoothie – Original Mango Snowflake Ice Shop on YongKang Street! Competitive media coverage, Central kitchen with HACCP & ISO 22000 Certification, Triple High Efficiency Automatic Reverse Osmosis, RO purified water ice blocks, with seasonal fresh fruits of Taiwan to create tasty innovations.
[Learn more]Source : Smoothie House