라흐마준
라흐마준은 레바논, 시리아, 아르메니아, 튀르키예를 비롯한 레반트, 중동, 캅카스 지역에서 먹는 음식이다. 피자와 유사해 "튀르키예식 피자"나 "아르메니아식 피자"로 불리기도 한다. 둥근 반죽에 다진 고기(주로 쇠고기나 양고기)와 다진 채소(주로 양파, 토마토)와 허브(주로 파슬리), 향신료 등을 토핑해 굽는다. 아이란이나 샬감을 곁들이며, 피클, 토마토, 고추, 양파, 양배추나 구운 가지 등을 함께 낸다.
[자세히보기]출처 : Wikipedia
Lahmacun
Lahmacun is a Middle Eastern flatbread topped with minced meat (most commonly beef or lamb), minced vegetables, and herbs including onions, garlic, tomatoes, red peppers, and parsley, flavored with spices such as chili pepper and paprika, then baked. Lahmacun is often wrapped around vegetables, including pickles, tomatoes, peppers, onions, lettuce, parsley, and roasted eggplant
[Learn more]Source : Wikipedia